Grundlagt d. 9. december 1997.
Mandag
Formiddag: Smoothie.
Frokost: Karry wokret med kalkun, grøntsager og nudler.
Eftermiddag: Knækbrød og grøntsagsstave med hummus.
Tirsdag
Formiddag: Grovbrød med smør og syltetøj.
Frokost: Græsk farsbrød med svine/kalvekød eller med oksekød, grøntsagspomfritter og tomatsovs.
Eftermiddag: Chokoladerugbrød.
Onsdag
Formiddag: Skyr med hjemmelavet mysli og frisk frugt.
Frokost: Fiskefrikadeller med kartofler, remuladesovs og gulerodsråkost.
Eftermiddag: Grov pizzasnegl.
Fredag
Formiddag: Grovbrød med smør og syltetøj.
Frokost: Rugbrød med forskelligt pålæg eller lune retter.
Eftermiddag: Wrap med kyllingekebab.
Torsdag
Formiddag: Smoothie.
Frokost: Vegetarlasagne med flute.
Eftermiddag: Ristet grovbrød med tomatsalsa, chorizopølse, ost og pesto.
Der er altid mulighed for at vælge salatbar med brød, i stedet for frokostretten.
Salatbar kan også tilkøbes.
Der tilbydes 1 stykke frugt til hver elev.
Der er et glas mælk pr. person til frokosten.
Medbring din vandflaske og fyld den op med iskoldt vand fra vandautomaten.
Ved allergener rettes henvendelse til køkkenet